Hello autumn, Autumn quote, Autumn DIY frame, Autumn printable, Autumn window decoration, Autumn chalk drawing #fensterbilderherbst
Share on Facebook Share on Pinterest Share on Twitter

Hello autumn, Autumn quote, Autumn DIY frame, Autumn printable, Autumn window decoration, Autumn chalk drawing #fensterbilderherbstHello autumn!

Hallo herfst, hello autumn! Laat zien dat je gek bent op de herfst en al zijn mooie natuur met deze DIY raamtekening. Je maakt hem helemaal zelf via een directe download en daarna met behulp van een krijtstift op je eigen raam. Een echte herfst DIY printable die zorgt voor een prachtige raamtekening op je huis. Zo ziet iedereen op straat dat jij gek bent op de herfst! WAT KRIJG JE BIJ BETALING: Je ontvangt een download van de volgende bestanden: - 1x de afbeelding en quote op A4, gespiegeld en normaal formaat. - 1x de afbeelding en quote op 4 x A4 groot formaat, gespiegeld en normaal. - Instructies: Hoe maak je een krijtstifttekening. Dit is geen fysiek product, maar een digitaal ontwerp dat je zelf (thuis) print. Na betaling is het design direct te downloaden. Alle designs zijn alleen voor persoonlijk gebruik. TIPS VOOR HET MAKEN VAN JE KRIJTSTIFTTEKENING: 1) Doe handschoenen aan zodat je op het raam geen vlekken maakt met je handen of vingers. 2) Kijk goed naar je tekening wat er eerst gemaakt moet worden. Bijvoorbeeld eerst de bovenkant en randen en dan de binnenkant inkleuren. Daarna pas weer de onderkant. Zo voorkom je dat je tijdens het tekenen je pas gemaakte krijtstift lijnen met je eigen handen uitveegt. 3) Gebruik washitape of schilderstape om de a4 tjes op te plakken. Dit laat namelijk geen vieze lijmresten achter :) en je sjabloon heb je er dan ook zo af. 4) Op dubbel glas tekenen is moeilijk. Knijp daarom 1 oog dicht om het beter te zien. VEEL GESTELDE VRAGEN BIJ HET KOPEN EN MAKEN VAN EEN KRIJTSTIFTTEKENING Help: ik heb een fout gemaakt, hoe kan ik dat corrigeren? Geen nood als je een keer een schrijffoutje maakt. Met een krijtstift kun je het lekker makkelijk uitvegen met een doekje en begin je gewoon weer opnieuw. Maak het raam wel eerst droog voordat je doorgaat met tekenen. Waar kan ik krijtstiften kopen? Krijtstiften zijn o.a. verkrijgbaar bij HEMA, Blokker, Bruna, Pipoos, Primera en Bol.com en de betere kantoorvakhandel of hobbywinkel. Hoe lang kan ik genieten van een krijtstifttekening? Zolang je de krijtstifttekening niet aanraakt (met andere woorden: laat je kindje er niet met zijn nieuwsgierige handjes aan zitten ;) ) en het raam niet nat wordt, blijft de krijtstifttekening er op zitten. Hoe haal ik een krijtstifttekening van mijn raam af? Heel simpel met een doek en water. Heb je een grote tekening gemaakt dan pak je er een emmertje bij :). De lijnen van mijn krijtstifttekening blijven op het raam staan nadat ik heb schoongemaakt. Wat nu? Dat kan voorkomen als je krijtstifttekening er al wat langer op heeft gestaan. Pak een emmertje water met azijn. Maak daarmee het raam nog eens schoon. De strepen gaan daarmee weg.

heykel033


More like this